Kundreferenser

Perfectapumpar har funnits på marknaden sedan början av 50-talet. Alla våra resurser finns under ett tak - teknisk utveckling, tillverkning, lager, försäljning och service. Att ha hela verksamheten under ett tak har stora fördelar. Kunniga människor från alla delar i processen finns alltid nära dig, lika nära som närmaste telefon.

Vi ställer all vår kunskap, erfarenhet och support till förfogande. Det är viktigt för oss att förstå vad du som kund behöver. Vårt mål är att vara en bra partner, inte bara en leverantör. Vi tar fram den lösning som passar ditt projekt bäst. Perfecta är en direktleverantör, helt utan mellanhänder. Det gör det enkelt, personligt och smidigt.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag och hur vi kan hjälpa er - Kontakta oss! Nöjda kunder är ett av våra viktigaste mål. 

Kartonger med Perfectas pumpar i står på en hylla i hämtlagret.

Kundreferens: OJL Rex Rör AB


OJL Rex Rör AB är ett IVT-Center och är beläget i Sundsvall med 12 anställda. Deras verksamhetsområde är försäljning, installation och service av värmepumpar och övriga rör samt kylarbeten. Kompetensen är bred hos oss säger Andreas Törngren, verksamhetschef.

Nyinstallationer, konverteringar, golvvärme och reglersystem är exempel på arbetsområden i vår verksamhet. Visionen skall vara ett ledande företag inom värmepumpsteknik. Engagemang, kompetens, kvalité och förnyelse är våra prioriteringar säger  Lars Vestlund, arbetsledare VVS.

Våra värmepumpar ska vara energisnåla och moderna. Vår kund AkzoNobel gav oss i uppdrag att byta ut en av deras pumpar, vi valde att ersätta en äldre konventionell pump mot en kapacitetsreglerad pump från Perfecta. Med den nya pumpen installerad så sjönk driftskostnaden med ca 1500 kr per år. Dessutom klarar pumpen samtliga krav som måste uppfyllas. Med pumpar från Perfecta kan vi leverera värmepumpar på sättet vi vill. 

Det är ingen slump att vi under många år har samarbetat med Perfecta Pump -det är ett medvetet val!

 

Två av Perfecta Pumps trogna kunder, Lars och Andreas.

 

 

 

 

Till vänster: Lars Vestlund, arbetsledare VVS Rex rör
Till höger: Andreas Törngren, verksamhetschef Rex rör

×