Sveriges ledande direktleverantörer av pumpar

Vi har inte valt att bli störst, men vi har valt att bli riktigt bra på det vi gör. Hos oss kan du beställa pumpar och vi skickar dem direkt till dig från vårt välmatade lager följande vardag. Utan mellanhänder. Snabbt och till riktigt bra pris.

Vårt sortiment har i 60 år garanterat god kvalitet och bredd. Hos oss finner du allt från små, robusta villapumpar till riktigt stora industripumpar. Pumpar för cirkulation, våta, torra och inte minst elektroniskt styrda - är helt enkelt vår specialitet. Givetvis är vi ISO 9001-certifierade och dessutom bland de absolut första i branschen i Sverige att vara ISO 14001-certifierade. Självklart är våra pumpar ErP-märkta och uppfyller med råge aktuella energikrav.

Egen svensk tillverkning

Alla våra resurser finns under ett tak - teknisk utveckling, tillverkning, lagerhållning, försäljning och service. Det betyder för dig som kund framförallt snabb leverans och hög kvalitet; som att vi ska vara lätta att nå, kunniga, hålla vad vi lovar och leverera i tid. Gäller det en pump och är extra bråttom kan vi nog i bästa fall tillverka, montera, måla, prova, packa och skicka din pump på en dag. Vårt reservdelslager uppfyller de flesta önskemål. Kanske är det därför som så många VVS-proffs gillar oss. Självklart ingår goda råd och svar på frågor. Annars skulle vi aldrig kalla oss för fackleverantörer.

Perfecta Pumps VD Jonas i produktionen med en pump i handen.

Sextio år i branschen - Gyllene tider

Perfecta-pumpar har funnits på marknaden, och tillverkats av oss sedan början av 1950-talet. Idag både tillverkar och säljer vi fler pumpar än någonsin. Vi har alltid haft höga krav på allt; produkter, oss själva och hela processen. Kvalitet - det är verkligen något som följt det starka varumärket Perfecta genom alla år. Vi är entusiastiska och tacksamma över att vårt koncept är lika framgångsrikt nu som förr. Vi släpper aldrig en ny pump förrän vi vet att dess nya innovativa teknik håller måttet.

Helsvenskt företag

Vi tror helhjärtat på att närhet har många fördelar för dig som kund! Vi kan våra nordiska förutsättningar och har nytta av vår småländska innovationskraft. Våra produkter är gjorda för lokala förhållanden, de fungerar från Smygehuk till Treriksröset. Vi har ett rikstäckande försäljnings- och servicenät. Vi har också förmånen att ha starka helsvenska ägare med långsiktiga ekonomiska intressen (välkända Pomona-gruppen). Vi är lätta att nå och pratar samma språk. På alla vis. Tryggt - eller hur!

Ulf arbetar på en fordonspump i monteringen.

Pumpteknologi

Perfectas fabrik är byggd för avancerad gjutgodsbearbetning och just pumptillverkning. Maskinparken är toppmodern med hög kapacitet och minutiös kvalitetskontroll. Kunniga människor från alla delar i processen finns alltid nära. Lika nära som närmaste telefon finns därför också all kunskap, erfarenhet och produktutvecklingssupport du kan förvänta dig.

Sveriges enda fackleverantörer som levererar direkt från fabrik

Enkelt och smidigt för dig som vill ringa och beställa direkt. Uppskattat av många då vårt lager är stort, leveranserna snabba och priserna konkurrenskraftiga. Sätt ett finger på produktbeteckningen i katalogen, ring och din order tas emot och levereras lika snabbt. Ett enda nummer - inga omkopplingar, inga långa stunder av väntan. 0470-799 800 - Vi kallar det VVS-installatörens närmaste vän i nöden!

 

 

Ett paket med Perfectas pumpar väntar på leverans.

×