Alla våra resurser och kompetens finns under ett tak - teknisk utveckling, tillverkning, lagerhållning, försäljning och service. Det betyder för dig som kund framförallt snabb leverans och hög kvalitet.

Flexibel produktion

Snabba tekniska lösningar ger dig korta ledtider. Vi tillverkar mellanbitar/mellanflänsar, svarvar pumphjul eller borrar om pumphus vid behov.
 


Välfyllt lager

Vi vet att du vill ha pumpar och reservdelar snabbt när du behöver dem! En av våra styrkor är vårt välfyllda lager som gör att vi skickar de flesta orderna redan samma dag.

Tillgänglig kompetens

Behöver du hjälp med en energisparberäkning, dimensionering av pumpar eller har du allmänna frågor om vårt produktsortiment? Vi ger dig svar direkt!

Kunnig support som ger snabba svar

Vi svarar direkt när du ringer och du får alltid prata med våra kunniga produktspecialister. Hög teknisk kompetens och äkta engagemang ger dig Sveriges personligaste pumpservice. I vår pumpguide kan du hitta tekniska data om våra pumpar och det är enkelt att söka efter ersättningspumpar eller tillbehör.

ISO-certifierade

Du kan känna dig trygg i att vi är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade. Det innebär att vi har ordning och reda i verksamhetsledet och jobbar aktivt med hållbara miljövärderingar. 
 

Ett paket med Perfectas pumpar väntar på leverans.

×