Är du vår nästa innesäljare?

Perfecta Pump utökar sin säljkår och söker nu en affärsdriven innesäljare.

Om tjänsten

Perfecta Pump har nyligen flyttat in i nya lokaler och erbjuder ett stimulerande arbetsklimat och en fysisk närhet till företagets egen pumptillverkning.

Perfecta Pump är ett välkänt varumärke inom branschen och det finns idag en upparbetad relation med servicestationer och installatörer i Sverige. Du kommer att få ta del av en hög teknisk kompetens och ”know how” inom bolaget, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas inom området och ge bästa möjliga service till företagets kunder.

Arbetsuppgifter 

Som innesäljare arbetar du i nära samarbete med fältsäljare och övrig sälj- och teknisk supportorganisation. Du arbetar primärt med Perfecta Pumps befintliga kunder och kommer att få ett eget kundansvar och förväntas planera samt exekvera din egen aktivitets- och säljplan. Du bearbetar aktivt marknaden per telefon och mail och har en egen budget. I huvudsak bearbetas befintliga kunder, men viss nykundsbearbetning ingår också. För att lyckas i rollen ställer det höga krav på självständighet.

I rollen ingår även att svara på inkommande förfrågningar och, med hjälp av dina kollegor, ge teknisk support. Du ansvarar för löpande försäljningsadministration, offerter, avtalsskrivning, uppföljningar samt orderläggning.

Vi söker

Vi söker efter en person med stark egen drivkraft och som motiveras av att arbeta med försäljning och att skapa långsiktiga relationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppsökande försäljning, har arbetat som innesäljare eller i annan kundnära roll.

Du brinner för att ge god service samt arbeta med långsiktig försäljning och sätter alltid kunden i fokus. Ditt sätt att lösa problem och vara lyhörd mot kund är väl utvecklat och du har en god förmåga att förstå och på ett bra sätt kunna bemöta olika typer av kunder.

Som person är du positiv, öppensinnad och serviceinriktad mot såväl kunder som kollegor. Du är en god lagspelare och har lätt för att både ta emot och ge feedback. Med din energi och entusiasm kommer du att bli en viktig spelare i företagets försäljningsteam!
 

Sök tjänsten

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är redo att anta en ny spännande utmaning i ett personligt och genuint trevligt företag, så är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Göran Lindahl på 070- 972 88 00 alternativt per mail, goran.lindahl@nextposition.se.

Din ansökan skickar du snarast möjligt till ansokan@nextposition.se. Urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Innesäljare, Perfecta pump”.

 

Om Perfecta Pump

Perfecta Pump konstruerar, tillverkar och säljer cirkulationspumpar avsedda för VVS, Industri och Fordon till den europeiska och asiatiska marknaden. Företaget har sitt huvudkontor i Växjö. Perfecta är ett starkt varumärke och företaget profilerar sig på marknaden med kvalitetsprodukter, konkurrenskraftiga priser, god teknisk support och snabba direktleveranser till kund. Läs gärna mer om Perfecta Pump i menyn till vänster under "Om oss".

 

Länk till tjänsten på Nextpositions sida:
http://nextposition.se/jobb/affarsdriven-innesaljare/

×